Veel gestelde vragen

Het groendak kan gedurende het hele jaar geïnstalleerd worden wanneer het niet vriest. Bij vochtig weer zijn er geen extra maatregelen nodig en bij droog en warm weer raden wij aan om de substraat laag eerst goed nat te maken.

Op deze manier blijven de vegetatiematten mooi en kunnen ze snel wortelen in het groeimedium.

Ja zeker! Een groendak is onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Daarom adviseren wij jouw groendak 2 keer per jaar te bemesten en om regelmatig te kijken of er onkruid op het dak groeit.

Bij perioden van droogte die langer duren dan 3 weken raden wij ook aan je sedumdak zo nu en dan te besproeien met water.

Je bestelling wordt geleverd op pallets en met een internationale vrachtwagen. De pallets worden gelost naast de vrachtwagen. Normaal gesproken worden de materialen in de loop van de dag geleverd. In overleg zijn uitzonderingen mogelijk.

Wij leveren de materialen op een locatie die met jou is afgestemd.

Veel gemeentes geven subsidies op groendaken. Nu werken wij hard om van deze gemeentes een overzicht op onze website te krijgen. Helaas hebben wij dat op dit moment nog niet. Maar u kunt hiervoor nu wel kijken op de volgende site:

https://www.sempergreen.com/nl/oplossingen/groene-daken/subsidie