Nieuws

Wij zijn Online!

groendak

Wij zijn begonnen met de verkoop van pakketten om van jouw dak een groendak te maken. Door onze ervaring die opgedaan is bij de kweker kunnen wij je adviseren en samen kijken naar de beste oplossing voor jouw dak!
Dit kan op een aantal verschillende manieren en met verschillende sedumdak systemen. Bijvoorbeeld een traditionele opbouw met extensief daktuinsubstraat, of misschien is een lichtgewicht dak met minerale wol een betere oplossing in jouw situatie.

Hoe gaan wij je helpen met het groen maken van jouw dak?

Wij hebben het eigenlijk heel simpel gehouden. In eerste instantie bieden wij een kant en klaar pakket aan dat naar wens nog aangevuld kan worden met grind om een vegetatie vrije zone te maken. Meer is er niet nodig!
Zo hoef jij niet zelf uit te zoeken welke drainage er hoort bij welke welk type groeimedium en vegetatie. Alles om te zorgen dat de drempel voor het maken van een groendak zo laag mogelijk is.

Ook zullen wij ervoor zorgen dat er een duidelijke aanleginstructie meekomt met de levering van de materialen zodat jij in simpele en duidelijke stappen zelf aan de slag kunt.
De producten zijn te vinden op de pagina: https://sedumtotaal.nl/winkel/

Dan iets meer over ons! 

Het groen maken van daken zit bij ons diep in het hart. Deze passie willen wij dan ook voortzetten. Dit hebben wij gedaan met een eenvoudige webshop waar je snel en makkelijk een keuze kan maken. Het enige dat belangrijk is om te weten is de oppervlakte van het dak dat groen gemaakt moet worden, en wat het gewicht is dat er op het dak geplaatst mag worden. Dan is snel zichtbaar wat de beste oplossing is voor jouw dak

Ook zijn wij nog bezig met het maken van een pagina voor (gemeentelijke) subsidies. Op deze manier is snel inzichtelijk of jouw gemeente subsidie geeft op sedumdaken.

Op korte termijn zullen wij de website uitbreiden met meer producten die handig zijn bij de aanleg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *