Toont alle 9 resultaten

Bladvanger

8,95
Deze bladvanger met zijuitloop kan worden geplaatst in een afvoer. De bladvanger houdt het vuil uit de afvoer om verstopping te voorkomen.

Bolrooster Ø 8 cm

12,95
Het bolrooster met een diameter van 8 cm kan je plaatsen in een verzonken afvoer. Zo voorkomt het dat er grind, substraat of ander materiaal in de afvoer terecht komt. Op deze manier wordt verstopping van de afvoer voorkomen.

Grind 16/32 in 20 kg zak

4,95
Grind 16/32 in 20 kg zak is geschikt om vegetatie vrije zones te realiseren op uw groendak. Je kunt hierbij denken aan een zone langs de rand van het dak of rondom dakramen en lichtkoepels.  

Groendak mest 1 kg

10,95
Deze groendak mest, ook wel Sedum Conditioner genoemd, is een langwerkende meststof opgebouwd uit Stikstof (N) en Kalium (K). De korrels hebben een coating waardoor de meststoffen langzaam worden vrijgegeven. met 1 kg kan ongeveer 40 m² groendak bemest worden.

Groendakmest Organisch 5 kg

48,95
Deze Sedummest is volledig organisch. Het zorgt voor een sterke wortels van de sedumplanten en ook voor een goede plantweerstand.

Totaalpakket Lichtgewicht 45kg per m²

49,95
Met het Totaalpakket Lichtgewicht 45kg pakket ontvang je alle materialen die nodig zijn voor het aanleggen van een groendak. Het gewicht hiervan is in verzadigde toestand circa 45 kg per m².

Totaalpakket Lichtgewicht 55kg per m²

52,95
Met het Totaalpakket Lichtgewicht 55kg pakket ontvang je alle materialen die nodig zijn voor het aanleggen van een groendak. Het gewicht hiervan is in verzadigde toestand circa 55 kg per m².

Totaalpakket Premium

49,95
Met het Totaalpakket Premium ontvang je alle materialen die nodig zijn voor het aanleggen van een groendak. Het gewicht hiervan is in verzadigde toestand circa 80 kg per m², en er wordt ongeveer 30 liter water per m² tijdelijk opgeslagen.

Totaalpakket Standaard

48,95
Met het Totaalpakket standaard ontvang je alle materialen die nodig zijn voor het aanleggen van een groendak. Het gewicht hiervan is in verzadigde toestand circa 80 kg per m², en er wordt ongeveer 25 liter water per m² tijdelijk opgeslagen.